Datele furnizate de Dvs. sunt utilizate de către noi pentru a putea colabora cu Dvs. într-un mod rapid și eficient și pentru că acțiunile desfășurate să poată fi finalizate cu succes, de ambele părți.

Prin furnizarea adresei de email, a numărului de telefon sau a altor date personale prin site-ul www.112recuperare.ro, vă veți da consimțământul în mod expres și neechivoc că datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a OARB și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta.

OARB garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularele de contact / înscriere / rezervare / programare sau pe care ni le oferă în alt mod prin site.

Informațiile din formularul #caut/#ofer vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Sunteți obligat să furnizați datele din formularul de comandă, acestea fiind necesare comunicării pentru derularea tranzacției. Refuzul dvs. determina neonorarea tranzactiei. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, pe adresa patrimoniu@oar-bucurești.ro.

Dacă sunt date despre Dvs. eronate sau incoerente, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil!

Date generale colectate de OARB

Prin site-ul www.112recuperare.ro vom prelua și prelucra informații și date care permit identificarea persoanelor fizice și juridice, pe care acestea ni le oferă, precum: nume și prenume, număr de telefon, adresa de email, adresa poștală fizică, acestea fiind necesare pentru a putea comunica legat de tranzacția bunurilor dorite. În cazul în care doriți ca datele dvs personale să fie șterse din baza de date, ne puteți transmite un mail la adresa: patrimoniu@oar-bucurești.ro

Cine suntem?

Website-ul www.112recuperare.ro este administrata de Grupului de Lucru Patrimoniu al Ordinului Arhitecților din România, Filiala București, cu sediul în Str. Sfântul Constantin, nr. 32, Sector 1, București, CIF 14244188, denumită în continuare „112recuperare” sau „noi”. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre noi si activitatea noastra, ne puteti contacta la adresa de e-mail: patrimoniu@oar-bucuresti.ro

Datele cu caracter personal pe care le colectăm si cum le folosim:

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal înseamnă orice informație care va identifica in mod direct sau indirect ca individ. „Direct” inseamna, de exemplu, numele si adresa dumneavoastra; „Indirect” înseamnă ca acestea sunt combinate cu alte informații.

Ce tipuri de date cu caracter personal sunt colectate pe parcursul procesului de facturare și livrare?

In general vorbind, in calitate de platforma online, colectam si procesam informatiile personale despre dumneavoastra, ce sunt necesare pentru intermedierea tranzactiei produselor oferite. Astfel, atunci cand o persoana își creeaza un cont nou de utilizator, prin sistemul de înregistrare, vom colecta următoarele date personale, elementare pentru a crea contul:

 • adresa de e-mail
 • numele și prenumele complet

Ulterior înregistrării și autentificarii pe site, pentru a realiza o comanda pe site, vom mai avea nevoie de:
Numărul de telefon mobil;
Alte informații necesare transportului/ tranzactiei, doar atunci cand este cazul.

Cum foloseste 112recuperare.ro datele cu caracter personal pe care le furnizati atunci cand va creati un cont in site sau finalizati o comanda?

 • pentru a realiza comunicarea dintre cele 2 parți ale tranzacției materialelor;
 • pentru a vă informa de lipsa disponibilității din stoc a unor produse dorite de dvs;
 • pentru a vă înștiința atunci când un produs pe care-l doriți și nu a fost disponibil la un moment dat, a reapărut în baza noastră de date;
 • pentru a vă transmite newsletterele noastre ce conțin articolele noastre tip blog 

De ce colectăm aceste date?

 • Pentru a crea un cont de utilizator în website-ul nostru;
 • Pentru a intermedia tranzactiile, cât și pentru a te ține la curent cu starea acestora;
 • Pentru a da acces la secțiunea de comentarii de pe website;
 • Pentru a vă trimite publicitatea care v-ar putea interesa, anunțuri personalizate, oferte relevante pentru tine, concursuri disponibile pe website;
 • Pentru campaniile de marketing și pentru că eforturile noastre de a ne face brandul cunoscut să ajungă cât mai aproape de dvs;
 • Pentru a preveni și detecta fraudele și abuzurile;
 • Pentru a vă îmbunătăți experiență pe website, funcționalitatea acestuia și partea de administrare a sistemului; 

Cine are acces la aceste date?

Pe cât posibil, încercam să limităm accesul la datele cu caracter personal la un număr absolut necesar de operatori fizici și terți cu care colaborăm/ lucrăm pentru administrare, comunicare, transport, livrare

Gestionarea și securitatea datelor dvs

 • Toate datele trimise prin formulare, chat sau introduse în site în alt mod sunt preluate de noi și stocate într-un mod securizat. Datele introduse din momentul în care vă faceți un cont pe site-ul nostru și plasați comanda, sunt descărcate automat în platforma de comerț electronic, cu statusurile comenzilor.
 • În acest sistem electronic, datele dvs vor fi păstrate timp de 365 de zile. Dvs aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dvs din evidențele noastre, oricând doriți. În situația în care doriți ștergerea contului de utilizator, dezabonarea de la newsletterul nostru sau ștergerea totala din istoricul comenzilor tale efectuate în site-ul nostru, vă rugam să transmiteți un mail la patrimoniu@oar-bucurești.ro, cu solicitarea respectiva și vom șterge datele dvs cât de curând cu putință.
 • Daca doriți și alte informații cu referire la datele dvs personale și modul lor de folosință în platformele noastre, vă invitam să ne scrieți un mail și veți primi în cel mai scurt timp o soluție la solicitarea dvs.

 Drepturile Dvs. legale

Conform Regulamentului 2016/679/UE aveți următoarele drepturi cu privire la datele Dvs. personale:

 • Dreptul la informare
 • Dreptul de acces la date
 • Dreptul la rectificare
 • Dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrării
 • Dreptul la portabilitatea datelor către alt operator
 • Dreptul la opozitie
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.